Albue hilsener

LÆRINGSPOINTER FRA NEDLUKNINGEN

Den sidste tid med COVID19, har været et studie i arbejdspladsernes evne til at tilpasse sig, lave hardcore prioriteringer og løse akutte problemstillinger. Det har for mange været en hård tid, men samtidig melder mange om, at der også er opstået nye perspektiver og nye blik på den gængse arbejdsgang.


Mange nye aspekter har været fremtrædende i denne periode rent organisatorisk: distanceledelse, den fleksible arbejdsdag, hjemmearbejde, worklife management (WLM), organisatorisk bæredygtighed, refleksionstid, fleksibel opgaveløsning, nye teamstrukturer, nye mødekulturer, nye kommunikationsformer og digitale tigerspring.

Det har unægteligt været en stejl læringskurve, men mange arbejdspladser beskriver, at læringen har været vigtig og nødvendig. Fremtidens omskiftelighed stopper ikke ved en coronavaccine.

Så hvad skal I gentænke og tage med jer fra genåbningen og den første tid efter, for at stå stærkest fremadrettet? Lad os sammen udforske det hos jer lokalt, så værdifuld læring ikke går tabt, i takt med at driften genoptages.

 
  • Twitter
  • LinkedIn

www.sarahambs.dk - Created with Wix.com