Billede af William Iven

E-TERAPI

Blot fordi man i denne tid opfordrer til fysisk distance, behøver det ikke at betyde at terapi, udvikling og støtte  sættes på standby. Er du i risikozonen, og kan ikke komme til mit kontor? Eller er du tidseffektiv og vil sparre transporten? Så benyt endelig muligheden for e-terapi.

E-terapi kan bruges i mange forskellige sammenhænge; måske står du midt i en belastende situation, måske er du bekymret, ængstelig, stresset eller handlingslammet? Hvad end der rør sig hos dig, står jeg klar til at hjælpe dig med at bearbejde, reflektere og finde nye veje. 


Forinden sessionen tilsendes du et GDPR-sikret videolink, som fungerer nemt og lige til. Flere studier understøtter de erfaringer jeg selv har gjort mig med e-terapi; at det fungerer og har en god effekt. Flere klienter oplever at det digitale møde med psykologen ligefrem har nogle fordele. Herunder fx at man sparer transporttiden, at det kan aftales mere ad hoc, at man kan sidde i egne trygge rammer, at man efter endt session selv kan slukke og sunde sig inden man genoptager interaktion med andre.

 
  • Twitter
  • LinkedIn

www.sarahambs.dk - Created with Wix.com